Linkek a témában:
Hogyan kell kajszibarack lekvárt készíteni?
Aki szeretne egy kis kincset télre is megtakarítani, annak ideális a lekvárbefőzés, hogy a hidegben is élvezhesse a nyár édes ízét. A baracklekvár önmagában pirítósra és süteményekhez is ideális. A kajszibarack (sárgabarack) lekvár legelterjedtebb és eltarthatóság szempontjából a legbiztonságosabb készítési módja a következő:
Őszi gyümölcsbefőzés naspolyából, szőlőből, szilvából
Ha a nyár izgalmas ízeit meg akarjuk őrizni az unalmas téli napokra, bizony most kell megdolgoznunk érte. Nézzünk néhány nem hétköznapi receptet!
Rebarbara-eperlekvár
Ez a lekvár isteni finom, mindenkinek ajánlom!
Szilvalekvár cukor nélkül
Ez egy sütőben lekvárkészítős recept amihez nem használtam se cukrot se tartósítószert. Ami tennivaló volt az a tisztítás, szilvamag eltávolítás, amikor kész lett az üvegbetöltés és a mosogatás.
Tuti lekvár- és lekváros étel receptek
Tuti lekvár- és lekváros étel receptek