Linkek a témában:
Befőttek, kompótok, savanyúság receptek
Befőttek, kompótok, savanyúság receptek gyűjteménye! Rengeteg befőtt recept. Kompót recept, savanyúságok készítése!
Befőtt, kompót, savanyúságok receptek
Szép válogatott, megfelelően érett gyümölcsöt jól megmosunk és kimagozva feltesszük főzni. Zománcozott lábasban, egyenletes mérsékelt tűzön, néha megkeverve puhára főzzük, majd szitán áttörjük és lemérjük. Alma, birsalma, borsó, cseresznye, dinnye, dunsztolás, ecetes, gomba,
Eltenni vagy készen vásárolni? - Lecsó üvegben
A leírás tartalmazza a lecsó alapanyagait: zöldpaprika, paradicsom, hagyma, zsír/olaj, piros paprika, só;az alapanyagok előkészítését, a lecsó elkészítését és tartósításának módját: dunsztolással vagy mélyhűtéssel.
Kaldeneker.hu: Befőzés
Kaldeneker György médiaszakács weboldala: receptek, fotók, ötletek
Myrci konyhája
Ez egy blog, ami befőzéssel és süti sütéssel is foglalkozik.:
Befőzés témában az oldalon jelenleg található: lekvár, szörp és befőtt recept egyaránt:
sárgabarack lekvár tartósítószer nélkül, bodzavirágszörp télre, bodza virág-alma lekvár, bármilyen befőtt készítés tartósítószer nélkül.
A leírásokat fotók és saját tapasztalatból eredő megjegyzések kísérik..