Hirdetés

befozes.lap.hu / Lekvár főzés

Lekvár főzés

Ha meguntad a klasszikusokat és valami különlegesre vágysz, itt megtalálod. Gondoltad volna, hogy a levendula nem csak molyírtásra alkalmas, hanem isteni lekvár készíthető a segítségével? Szeretnéd elkápráztatni kedvesed egy finom portói zselével vagy akár ajándákba szánnál néhány különlegességet? Ez a bővülő repertoár pont Neked való!

Aki szeretne egy kis kincset télre is megtakarítani, annak ideális a lekvárbefőzés, hogy a hidegben is élvezhesse a nyár édes ízét. A baracklekvár önmagában pirítósra és süteményekhez is ideális. A kajszibarack (sárgabarack) lekvár legelterjedtebb és eltarthatóság szempontjából a legbiztonságosabb készítési módja a következő:

Ha a nyár izgalmas ízeit meg akarjuk őrizni az unalmas téli napokra, bizony most kell megdolgoznunk érte. Nézzünk néhány nem hétköznapi receptet!

Ez a lekvár isteni finom, mindenkinek ajánlom!

recept, receptek, ételek, csirke, konyha, receptje, sült, étel, sütés, receptjei, sütemény receptek, videó receptek, főzőtanfolyam, gasztro blogok

Ez egy sütőben lekvárkészítős recept amihez nem használtam se cukrot se tartósítószert. Ami tennivaló volt az a tisztítás, szilvamag eltávolítás, amikor kész lett az üvegbetöltés és a mosogatás.

Tuti lekvár- és lekváros étel receptek

Nagymamám ihlette befőző műhelyemben tartósítószer mentes magam termesztett, gyűjtött és termelőktől beszerzett különleges házi lekvárok, savanyúságok, gyümölcslevek , fűszerolajok és sütemények,kekszek készítésével foglalkozom. Célom, hogy megismertessem a vásárlókat a valódi gyümölcsből készült lekvárokkal,amelyek hagyományos módon készülnek és minden ízében Magyar.

Meghatározás:

Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. Receptek, cikkek, érdekességek - mind a befőzés, tartósítás témáját körüljárva. Megtanulhatunk savanyúságokat eltenni, lekvárt, dzsemet befőzni, vagy szörpöket készíteni.

Szponzorált hirdetések

A számláló 2005.05.29-től mér.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Lekvár főzés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés