Keresés

Lekvár főzés

LinkajánlásBefőzésBefőzésbefozeshttp://lap.hu/9-99hu14050100172005-03-07 10:37:512014-07-10 18:33:37Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2005

Meghatározás

Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. Receptek, cikkek, érdekességek - mind a befőzés, tartósítás témáját körüljárva. Megtanulhatunk savanyúságokat eltenni, lekvárt, dzsemet befőzni, vagy szörpöket készíteni.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Lekvár főzés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés