Hirdetés

befozes.lap.hu / Befőtt készítés

Befőtt készítés

A lekvárokban, befőttekben a hideg időben is találunk egy cseppnyi nyári életérzést! Adunk néhány extra tippet a sikerhez...

Cseresznye befőzés családi recept alapján.

A befőzés legfontosabb művelete a csírátlanítás.

Ki ne szeretné a befőtteket? Mi nagyon szeretjük! Ezért azt tűztük ki célul, hogy megosszuk a különböző befőtt recepteket és számtalan technikát, amivel nem csak a családnak, hanem magunknak is örömöt tudunk szerezni. Úgy próbáljuk a recepteket a látogatók elé tárni, hogy bárki könnyen el tudja készíteni azt, amit szeretne.

Meghatározás:

Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. Receptek, cikkek, érdekességek - mind a befőzés, tartósítás témáját körüljárva. Megtanulhatunk savanyúságokat eltenni, lekvárt, dzsemet befőzni, vagy szörpöket készíteni.

Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. Receptek, cikkek, érdekességek - mind a befőzés, tartósítás témáját körüljárva. Megtanulhatunk savanyúságokat eltenni, lekvárt, dzsemet befőzni, vagy szörpöket készíteni.

Szponzorált hirdetések

A számláló 2005.05.29-től mér.

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza: Befőtt készítés
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem  Elküldés