Linkek a témában:
Eritriol, a természetes édesítőszer
Az eritritol egy természetes édesítőszer, melynek édesítőereje 60-80%-a a cukorénak, de grammonként csak 0,2 kalóriát tartalmaz. Glikémiás indexe 0, így nincs hatással az inzulintermelésre sem. Mindemellett fogbarát, és könnyen emészthető, ezért nem okoz a többi édesítőre jellemző hasmenést és egyéb tüneteket.
Meghatározás
Befőzés: gyümölcsök, zöldségek 'elrakása' későbbi fogyasztásra. Receptek, cikkek, érdekességek - mind a befőzés, tartósítás témáját körüljárva. Megtanulhatunk savanyúságokat eltenni, lekvárt, dzsemet befőzni, vagy szörpöket készíteni.
Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!